CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

От форума на http://forum.bg-mamma.com

Здравейте,

Аз по принцип не пиша в този форум, понеже съм от основните читатели, но това което ни се случва на мен, моето семейство и още 200-250 души в Кушадъсъ - Турция е просто невероятно... Още не мога да повярвам на каква наглост и измама са способни българските туроператори и по-точно ВЕНИ ТУР. Но нека да започна историята от начало.
Пристигнахме в турския курорт в 10ч на 01.09.2008 сутринта и всичко изглеждаше прекрасно. В нашия хотел сме 50 души. Сложиха ни гривнички и всички радостно се запътиха към плажа - хотела ни е Омер Ризорт - Шарк Хотел. Не минаха и 2 часа и служителките от хотела дойдоха с ножички и най-безцеремонно ни изрязоха гривните под предлог, че има някакъв проблем. По-късно разбрахме че туроперетора ВЕНИ ТУР не е превела и стотинка за нашето пребиваване в курорта. Другата група от около 200 души трябвапе да се настанят в хотел Тусан, но уви не би. Цял ден чакахме нещо да се случи, някой да направи нещо, но надеждите ни бяха напразни. Вечерта - около 8 часа дойде представител на турската кореспондираща фирма Alin Tourist Service и ни казаха, че няма да бъдем настанени, понеже не са получили никакво плащане от страна на ВЕНИ ТУР. Техния шеф Озкан бей бил категоричен, че докато не видят парите няма да бъде настанен никой. Представете си само 250 души - малки деца, възрастни хора оставени като кучета. Но да продължа натам.
След многочасови и многословни преговори турския туроператор се съгласи да вземат по 100 (сто) евро на човек като гаранция, за да ни настанят и след плащане от страна на ВЕНИ ТУР, ще ни бъдат възстановени. Оказа се че не всички хора имат пари. От другия хотел TUSAN, хората категорично са отказали да платят и след разправии и с полиция са изгонени от хотела. Милите хора са спали кой където завари. При нас, благодарение на милия управител се съгласиха да задържат паспортите на групата като залог и да ни настанят. От ВЕНИ ТУР ни обясниха че днес ще преведат пари и всичко ще се оправи, но до този момент няма никакво пристигнало уверение в това.
Това е като филм, просто не мога да повярвам, че някой човек може така да се изгаври с толкова много хора, защото това е гавра.
Тук в нашия хотел вече всички са загубили всякакви надежди, че ще има хепи енд, а другите хора в момента им уреждат автобуси за да ги върнат обратно в България.
... не знам, мислех си че сме надраснали тези неща, но явно измамници ще продължи да има.
Малко дълго стана... но ще има и още...

Inform

Информация беше излъчена и по Нова телевизия в емисията "Календар" от 19.15 ч. на 03.09.08 !