CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

Мнение

Летен поход към Турция

Между 50 000 и 60 000 български туристи се очаква да прекарат почивката си в Турция през тази година.

От юни до края на септември е предпочитаното време за почивка на българските туристи в Турция. За пребиваване в Анталия те избират най-вече петзвездни хотели аll inclusive, докато в Мармарис и други курорти пък се предпочитат хотели, които дават възможност за екскурзии до различни места.
Като основен проблем на туризма в Турция е, че е развит само силния летен сезон, въпреки че някои хотели работят през цялата година, и липсват алтернативни форми на туризъм през останалата част на сезона. Като недостатък се отчита и недостатъчният квалифициран персонал, които знаят езици (особено руски), и на специалисти в бранша. Алтернативният туризъм в Турция тепърва ще се развива, но засега повечето хора предпочитат традиционна почивка.

Bgvesti,22.05.08

СЛЕДВА пропагандата..."Има ли секс туризъм в Турция и защо българките предпочитат да проституират там?

Репортерката Диляна Гайтанджиева и операторът Десислав Митов тръгнаха по следите на търговците на жива плът в Анталия и заснеха проститутки и техните сводници.
От „Темата на Нова” (Неделя, 25 май, 19:45 ч.)ще разберете защо този бизнес в Турция се охранява от полицията, какви са печалбите от секс туризма, кои публични домове са легални и кои не са.
Любопитен факт е, че поради религиозна забрана, турци се бракуват само за една нощ с младоженки-проститутки…"

"Тelemaniac",22.май 2008

"В Турция закриват плажове заради ... акули"

в."Дневник",27 май 2008След като не им увират главите на българите и продължават да ходят на море в Турция,където получават екстра почивка с европейско обслужване на символични цени се почва.

Начало-

"Темата на нова" от неделя,25 май,19:45 ч.-необичайно дълъг репортаж за тази рубрика!
Задъхана репортерка взема интервю след интервю от изселници,проститутки,сутеньори,травестити на английски,турски,български в Анталия,Турция.

После-

Дневник:"Акули нападат плажовете в Турция."

Очаквам в най-скоро време дописка-репортаж за появили се човекоядци по турските курорти...

29.05.08

P.S.

В."Стандарт" от 29.05.08-
Турското министерство на туризма:

"Спокойно,туристи,няма акули"