CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

5 дни каитсърф, уиндсърф и купон-NAISH GOES EAST 2008

kite.jpgКрасивият остров Гьокчеада (Турция) предлага уникални условия подходящи както за каит, така и за уиндсърф. Островът е известен с постоянните си термични ветрове 10 - 13м/сек и заливи с вълни и гладка вода, идеални за провеждането на състезанията във всички дисциплини.

Гьокчеада се намира на 530 км. от София и още по-близо до Пловдив, Варна и Бургас.Състезанието ще се проведе между 18 и 22 юни и ще предложи разнообрази дисциплини (уиндсърф - фристайл, уейв, слалом; кайтсърф - дисциплини - фристайл, курс реисинг, хенг тайм).Събраните точки от класирането във всяка дисциплина се сумират за генерално класиране за всеки от двата спорта: UP-HILL / DOWN WIND RACE - голямото предизвикателсвто за най-смелите - комбинация от офроуд/кайт & уиндсърф за специалната награда.
Състезанията ще бъдат съпътствани от ежедневни тренинги за всички нива и тестове на екипировка. Всяка вечер ще се провежда DJ парти .Организаторите са предвидили и фото/видео конкурс. За тестове ще бъдат предоставени всички модели кайт- и уиндсърф оборудване Naish 2008.

Островът е добре познат на българските маниаци, които от години го предпочитат за практикуване на водни спортове. Ето как организаторите обясняват защо състезание за българи се провежда извън България:

„Защото от всичко най-много вярваме в таланта и потенциала на българите като уиндсърфисти и кайтисти. Условията в България не позволяват провеждане на състезания в различни дисциплини, а българският кайт- и уиндсърф са нещо много повече от геогафско местоположение. Искаме да научим хората да търсят условия, в които да се развиват, а не да се оправдават с липста на подходящи такива на мястото, на което се намират. Взехме пример от някои европейски държави, в които не само няма вятър, но даже няма и море, а състезателите им се класират в предните позиции на световния шампионат по уиндсърф и кайт. Надяваме се също по този начин българските кайт- и уиндсърфисти да надскочат националното ниво и да сравняват постиженията си с тези на всички останали в световната кайт- и уиндсърф общност.”

mapofGokceada.jpg

НАГРАДЕН ФОНД - 2500 BGN (В СПОРТНО ОБОРУДВАНЕ)

ЗА ИНФОРМАЦИЯ:

Радостина Ганчева,

м: + 359 899972504, e-mail: radost1504@gmail.comТози е-мейл адрес е защитен от спам ботове, трябва ДжаваСкрипт поддръжка за да го видите

Симеон Иванов

м: +905389354362, e-mail: msnowi@abv.bgТози е-мейл адрес е защитен от спам ботове, трябва ДжаваСкрипт поддръжка за да го видите

Тодор Станков - Снайпер

: + 359 885544545, e-mail snaipercontrol@yahoo.comТози е-мейл адрес е защитен от спам ботове, трябва ДжаваСкрипт поддръжка за да го видите

РЕГИСТРАЦИЯ

- може да направите своята регистрация

по e-mail (на всеки от горните)

- всеки състезател получава състезателен ръшгард и

стикер на състезанието

- такса за участие 20лв. (плаща се на място)


Gokceadakitesurf.jpg

Inform,04.06.08